Workshops en seminars

- Workshop Aromatherapie en Chakra's

Workshop Aromatherapie en Chakra's

Regelmatig organiseren wij op verzoek een workshop Aromatherapie en Chakra's. De workshop van 3 uur begint doorgaans om 10.00 uur en we zijn eigenlijk nooit om 13.00 klaar.

Locatie: Penninghove 28, 2726 BV Zoetermeer

Kosten : € 50,00 

 

Minimale deelname : 4 personen 

Meer weten >

- Workshop ontspanningsmassage

Onder leiding van een ervaren Aromatherapeut leert u in enkele uren enige ontspanninggrepen, die u in staat zullen stellen een ontspannende (partner)massage te geven. 

Datum/Tijdstip: Na telefonische afspraak

Kosten: € 120,00 incl. BTW voor twee uur, voor twee personen, inclusief voor ieder 100 ml speciaal voor de personen samengestelde massageolie.

Ook beschikbaar als cadeaubon. 

Meer weten >

1. Workshop werken met het Vingerlabyrint

op aanvraag

- Locatie : Zoetermeer, Penninghove 28  - Docent : John Musterd

- 10.00 - 16.00 uur

- Prijs : Ex 85,00 ex BTW ex Labyrint

- Incl.: Koffie/Thee

Lunch

Therapeutisch coaching met het vingerlabyrint.
Verdieping
Meer weten >

2 Sport- of ontspanningsmassage

In onze huidige, vaak hectische tijd, is er voor alles en nog wat tijd nodig en wij vinden het de normaalste zaak van de wereld dat onze fysieke verpakking, te weten ons lichaam, altijd feilloos voor ons klaar staat. Als het lichaam echter begint te protesteren ervaren wij dat als storend, de signaalfunctie die hiervan uitgaat wordt vaak genegerd. Meer weten >

2. Workshop REFLEXTRENCE

WORKSHOP REFLEXTRENCE - toegepaste aromatherapie voor voetreflexzonetherapeuten.

Een dagdeel van 3 uur. Workshop wordt ook op aanvraag gegeven voor minimaal 4 deelnemers. Workshop kan ook op een andere locatie gegeven worden.

Op dit moment is geen datum gepland, maar regelmatig organiseren wij workshops voor diverse beroepsverenigingen waarbij voetreflextherapeuten aangesloten kunnen zijn. Mocht U een workshop willen organiseren horen wij dat graag van U.

Locatie: Disneystrook 31, 2726 SP Zoetermeer

of locatie door opdrachtgever gepland.


Deze workshop is bedoeld voor praktiserende- en bijna afgestudeerde voetreflexzone-therapeuten, die al enige ervaring hebben met het werken met etherische oliën, maar behoefte hebben aan verdieping.

U kunt ook inschrijven via het contactformulier, mocht u niet ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel, dan kunt u in dit veld een streepje invoeren. 

Deze workshop is geaccrediteerd door de N.W.P. Natuurgeneeskunde. 

Meer weten >

2a. Cursus Aromatherapie

Op aanvraag

Bij een minimale deelname van 6 personen laten wij de cursus starten.

Wel geven  wij regelmatig individuele lessen, waarbij de lesstof is toegesneden op de client. (bijv. massagetherapeuten, voetreflexzone therapeuten, schoonheidsspecialistes). Vaak kan bij deze manier van kennisoverdracht op een snelle wijze veel kennis bijgebracht worden. Heeft U hier interesse in, dan verzoeken wij U contact met ons op te nemen.

U kunt zich ook inschrijven via het contactformulier, indien U geen inschrijving van de Kamer van Koophandel heeft, kunt U in dit veld een streepje invoeren.

Aromatherapie is een onderdeel van de fytotherapie (werken met de geneeskracht van planten), waarbij specifiek gebruik wordt gemaakt van etherische oliën. Deze oliën zijn de geurstoffen van planten, bomen, struiken en kruiden. Ze hebben een krachtige therapeutische werking die ontleend wordt aan het hoge gehalte werkzame stoffen. Etherische oliën werken zowel fysiek als psychisch.

Ook organiseren wij cursussen op maat, waarbij U aangeeft op welk onderdeel  de nadruk zal liggen (bijv. massage, gezichtsbehandelingen, kinderen) Meer weten >

3. Seminar: Therapeutisch werken met het labyrint


 
    
       Zie ook www.vingerlabyrint.nl
  • labyrint en chakra's
  • labyrint als diagnostisch middel
  • wat zegt wat bij het lopen van een vingerlabyrint
  • traumaverwerking en het vingerlabyrint
  • probleemoplossen en het vingerlabyrint
Op deze dag gaan we praktisch werken met het vingerlabyrint en leer je het labyrint in te zetten bij coaching en therapie


docent: John Musterd

Therapeutisch werken met labyrinten
Het met de vingers 'lopen' van een vingerlabyrint is een snelle en makkelijk uit te voeren oefening om de vitaliteit te verbeteren.

Meer weten >

Aroma Lipo-massage met Cellumin

Lipo-massage:

1) Massage met Cellumin

2) Cupping

3) Thuisbehandeling

Meer weten >

Extrence - Penninghove 28 - 2726 BV Zoetermeer
079 - 331. 75. 46. -