Over Extrence

EXTRENCE

Extrence is een leverancier van 100% natuurlijke en biologische etherische oliën en producten voor aromatherapie. Extrence is in 1994 opgericht door aromatherapeute Dons Herfst. Zij was in die tijd docente Voetreflex- en Aromatherapie bij Arcos, instituut voor natuurgeneeskundige opleidingen. Het streven was toen en is nu nog steeds, het leveren van oliën van de beste en meest zuivere kwaliteit voor een redelijke prijs. Van iedere olie is de oorsprong bekend.

Extrence organiseert met regelmaat cursussen en workshops Aromatherapie. Ook leveren wij maatwerk-workshops. 

Voor specifieke vragen graag een email naar:

info@extrence.nl

Meer weten >

Gebruik etherische oliën

Voor diverse toepassingen, zoals verdampen, inhaleren, massage, bad en compressen klik op "meer weten":

Meer weten >

Let op!

De beschrijvingen van de etherische oliën zijn met kennis van zaken, zorg en toewijding geschreven. De teksten echter bevatten algemene informatie. Iedere etherische olie kan bij individuele personen allergische reacties veroorzaken. Extrence kan niet aansprakelijk gesteld worden, voor aanspraken die voortkomen uit een, al dan niet verkeerd gebruik, van een etherische olie of een basis olie, of een combinatie hiervan.

Het is bij wet niet toegestaan bepaalde claims aan olien toe te schrijven, wel is het legaal de lezer te verwijzen naar bestaande literatuur. 

Meer weten >

Z. Betalingsgegevens

 

ING 132.87.15. tnv Extrence, Zoetermeer

IBAN:  NL06INGB0001328715

BIC   :  INGBNL2A

Kamer van Koophandel 27261885

BTW 1823.93.173.B.01

Meer weten >

Extrence - Penninghove 28 - 2726 BV Zoetermeer
079 - 331. 75. 46. -