Nagel- en huid Schimmelvrij 100% natuurlijk

Nagel- en voetschimmel is vandaag de dag een veel voorkomend probleem, van langdurige aard. Er zijn voor deze kwaal op dit moment veel synthetische middelen (medicijnen) op de markt, die zowel uitwendig als inwendig gebruikt kunnen worden, dit is belastend voor ons systeem en leidt zelfs niet altijd tot het gewenste resultaat en regelmatig tot vervelende bijwerkingen.

30 ml € 11,50 inc. BTW ex verzendkosten

Deze emulsie is 100% natuurlijk van samenstelling (als basis olie o.a. amandelolie en tarwekiemolie) met toevoeging van die etherische oliën die bekend staan om hun schimmeldodendewerking, daarnaast bezitten ze vele helende eigeschappen. De schimmel wordt aangepakt en huid- of nagel krijgt de kans om te genezen.

Deze emulsie dient minimaal 3 maanden lang dagelijks te worden gebruikt, om resistentie te voorkomen. Uiteraard ondersteunt het dragen van katoenen of wollen sokken het proces en dient de normale hygiëne in acht te worden genomen.

Contact met de ogen vermijden!

Toepassing: liefst 2x daags; 's morgens en 's avonds 1 a 2 druppels op de door schimmel aangetaste plek(ken) aanbrengen. Het flesje niet in contact laten komen met de huid of nagel, om de kwaliteit van de olie te garanderen.

AANBIEDING:

 

Extrence - Penninghove 28 - 2726 BV Zoetermeer
079 - 331. 75. 46. -