Sport- of ontspanningsmassage

In onze huidige, vaak hectische tijd, is er voor alles en nog wat tijd nodig en wij vinden het de normaalste zaak van de wereld dat onze fysieke verpakking, te weten ons lichaam, altijd feilloos voor ons klaar staat. Als het lichaam echter begint te protesteren ervaren wij dat als storend, de signaalfunctie die hiervan uitgaat wordt vaak genegerd.

In plaats van dankbaar te zijn voor het signaal, gaan we vrolijk, vaak nog een tandje hoger, door. Ontspannen wordt steeds moeilijker. Pas als de lichamelijke ongemakken ons functioneren gaan belemmeren, willen we er nog wel eens naar kijken. Waarom doen we dat eigenlijk? Waarom gaan we zo ver door? Nekklachten, lage rugpijn, schouderklachten, knieknachten kunnen het gevolg zijn van deze verwaarlozing. Doorgaans wordt er voor een auto beter gezorgd, die krijgt regelmatig een onderhoudsbeurt bij de garage.

Wees eens lief voor Uw lichaam, trakteer uzelf op een heerlijke massage. Laat Uw spieren eens professioneel verwennen middels een sport- of ontspanningsmassage uitgevoerd door een gediplomeerd therapeut. Wij masseren uitsluitend met natuurlijke oliën met toevoeging van etherische oliën afgestemd op uw persoonlijke fysieke conditie.

Bel gerust voor meer informatie: 06-14469514

Extrence - Penninghove 28 - 2726 BV Zoetermeer
079 - 331. 75. 46. -