H2־ Hoogwaardige desinfecterende Handalcohol

Graag introduceren wij ons nieuwste product, met als doel het bemoeilijken van het circuleren van het virus en het risico van besmetting verkleinen.

H2־ Handalcohol, een hoogwaardige desinfecterende vloeistof op basis van gedenatureerde alcohol 80% met glycerineen toevoeging van 3% etherische oliën. De alcohol is gedenatureerd met 5% Isopropylalcohol.

Het aantal besmettingsgevallen van de nieuwe Influenza A- type H1N1 (Mexicaanse griep) stijgt met de dag. Het aantal bevestigde gevallen in de regio Zuid-Holland is vandaag 68. De risicogroepen zijn vooral: zwangeren, jongeren 17-26, ouderen > 65, mensen met obesitas, astma-COPD patiënten, hart- en vaat patiënten. De overheid adviseert ons o.a. vaker de handen te wassen. Met de H2־ handalcohol kunnen de handen snel en hygiënisch gedesinfecteerd worden.

Inmiddels zijn er al vele desinfectie-handgels te koop, maar let wel op wat U koopt. Wetenschappelijk is aangetoond dat alcohol van 80% effectiever is in het afdoden van virussen dan alcohol van 70%. Er zijn op dit moment vele gels en handalcohol te koop, waarvan niet duidelijk is wat het percentage alcohol is. Om schijnveiligheid te voorkomen is het van het grootste belang kennis te nemen van het percentage alcohol en de inhoudstoffen van de vloeistof of gel. Daarnaast  is het belangrijk dat er een terugvetter in de desinfectant zit, daar de vloeistof de huid anders dusdanig kan uitdrogen dat kloven kunnen ontstaan, hetgeen  nu juist het infectiegevaar doet toenemen.

Wij als Extrence zijn natuurlijk voorstander van het gebruik van etherische oliën, zeker bij virale infecties. De natuur biedt ons tenslotte vele planten, die al eeuwenlang gebruikt worden ter voorkoming en genezing van virale aanvallen. We denken hierbij aan o.a. tijm, rozemarijn, oregano, salie, citroen en uiteraard tea tree. Zonder te beweren, dat bovenstaande oliën in staat zijn ook dit nieuwe virus te doden, denken wij dat er voldoende empirische bewijzen bestaan, om aannemelijk te maken dat deze oliën een wezenlijke bijdrage betekenen in deze nieuwe uitdaging en dat zij het circuleren van het virus bemoeilijken.

Bovenstaande in aanmerking genomen hebben wij dan ook besloten het beste uit twee werelden samen te voegen: Medicinale alcohol van 80%, met als terugvetter glycerine, hieraan toegevoegd een mix van 3% diverse etherische oliën met anti-virale werking. 

Gebruik: - een kleine hoeveelheid vloeistof, ca 3 ml, op de handen druppelen en daarnagedurende ca. 30 seconden inwrijven, tot de handen weer droog aanvoelen. Hiermee kunt u de handen grondig, snel en hygiënisch reinigen zonder water.

 

                                                                                                                                   Overige toepassing: Reinigen van deurkrukken, kranen, leuningen, pin-automaat, oefenapparaten in de praktijk, winkelwagentjes, etc. Op de praktijk, in huis, op school, in openbare gelegenheden, alle plaatsen waar veel persoonlijke interactie plaatsvindt. Een kleine hoeveelheid op een tissue druppelen en de te reinigen oppervlakte afnemen.

                                                                                                                                

Verpakking:

4 x 50 ml om mee te nemen (ook voor de huisgenoten) - onbreekbare  witte kunststof fles met flipdop

1 x 1000 ml om na te vullen (Bruin PET)                           Prijs: € 22,50 (€ 18,90 ex B.T.W.
Extrence - Penninghove 28 - 2726 BV Zoetermeer
079 - 331. 75. 46. -