Ademvrij - Firewall

Het aantal mensen dat deze maand last heeft van griep- en verkoudsheidsverschijnselen is bijzonder hoog. Alom veel genies- en gesnotter. Het vernevelen/verdampen/inhaleren van deze samenstelling helpt U snel van deze klachten af te komen of voorkomt dat U ook besmet wordt.

Aanbieding: 10 ml Ademvrij, samenstelling van 100% natuurlijke etherische oliën,  nu ter kennismaking € 9,75 inclusief verzendkosten en BTW.

U kunt middels het contactformulier uw bestelling plaatsen, of ons een email sturen.

Op veelvuldig verzoek hebben wij deze speciale samenstelling opgenomen in ons assortiment als maandolie voor de maand december 2008 en januari 2009. Deze 5 speciaal op elkaar afgestemde oliën zijn in zeer veel gevallen in staat het virus dat deze aandoening veroorzaakt aan te pakken. Het preventief verdampen van deze samenstelling in ruimtes waar veel mensen samenkomen is absoluut aan te raden. Het meermaals per dag inhaleren (dit kan ook simpel via het druppelen op een tissue) ondersteunt het immuunsysteem. Ook kan de olie toegevoegd worden aan een basisolie, om daarmee de borst en rug mee in te masseren.
Extrence - Penninghove 28 - 2726 BV Zoetermeer
079 - 331. 75. 46. -