7 -Lichtpaars – Kracht/Weerstand

Ons immuunsysteem beschermt ons tegen ziekte, virussen- en bacteriën. Een VRT behandeling beïnvloedt het gehele lichaam en neemt alle zones mee. Nr. 7 kracht/weerstand kan in veel gevallen een ondersteuning zijn in dit proces.

In tijden van verminderde weerstand is goede voeding en voldoende slaap een absolute must. Het is van groot belang cliënten ervan te overtuigen dat ze een gezond leefpatroon moeten volgen om hun immuunsysteem op te vijzelen. Vooral jongvolwassenen hebben hier moeite mee en kwakkelen vaak met hun gezondheid, Pfeiffer, verkoudheden, keelontstekingen. Het regelmatig inmasseren van olie nr. 7 helpt het lichaam gezond houden.

Uitwerkingsgebied: gehele lichaam, immuunsysteem met accent bijnieren. Een verzwakt immuunsysteem kan resulteren in grote verstoringen in het lichaam, waardoor o.a. constitutionele zwakheden zich eerder zullen manifesteren. X-7 Ondersteunt het zelfherstellend vermogen van het lichaam, maakt het weerbaarder, waardoor de vatbaarheid voor vreemde indringers afneemt. Krachtige samenstelling van: o.a. mirre, salie, niaouli, citroen, eucalyptus, tea tree.en rozemarijn.
Extrence - Penninghove 28 - 2726 BV Zoetermeer
079 - 3 31 75 46 / 06 20 41 08 86 -