2 – Oranje – Cascade

Bij Cascade denken we aan het element water, water moet stromen, stagnatie veroorzaakt stuwing en vochtophoping. Vaak is het vasthouden van vocht juist het gevolg van te weinig inname van water. Het lichaam gaat zuinig met water om, realiseert zich dat de bron schaars is en houdt het vocht vast.

Bij constateren van vochtvasthouden (putjes in huid kunnen duwen bij scheenbenen) zal het advies, buiten andere adviezen altijd “meer water drinken”  moeten zijn. Stagnatie van vocht kan ook duiden op een bewuste of onbewuste angst, de nier/blaas meridiaan heeft een directe relatie met de emotie “angst”, dit zou het geval kunnen zijn als client wel voldoende drinkt en juist vocht vasthoudt.

N.B. Met water drinken, bedoelen we ook water drinken, dit buiten de gebruikelijke koffie, thee en limonade. De ramen thuis worden ook niet met koffie gewassen, water reinigt, zuivert en heeft een positief effect op de

Uitwerkingsgebied: Vochthuishouding in de breedste zin van het woord, lymfe, bloed, urine, lichaamsvocht. Ondersteunt het lichaam op juiste wijze met humorale processen om te gaan. Een subtiele samenstelling van diuretische en vochtregulerende oliën (juniperis, cananga odorata) in combinatie met diverse citrus oliën, lymfatische stimulantia.
Extrence - Penninghove 28 - 2726 BV Zoetermeer
079 - 3 31 75 46 / 06 20 41 08 86 -