1 -Rood – Souplesse

Bij Souplesse denken we aan alles wat soepel beweegt. Een stagnatie op bewegingsgebied manifesteert zich vaak door een stramme, moeilijk meewerkende voet. De flexibiliteit van de enkel is beperkt en de voet laat zich beperkt dorsaal buigen.

Als dit geconstateerd wordt zal vaak bij het navragen een stijfheid in de heupen zijn (cliënt kan bijv. nauwelijks met vingers bij de grond). Als geconstateerd wordt dat cliënt veel in zijn hoofd zit, zal de “aarding” ook niet optimaal zijn, bewegen ondersteunt aarding. Een advies bij het gebruik van Souplesse zal ook steeds “meer bewegen” zijn. Ook activiteiten als dansen, tuinieren, blote voeten op het strand, wandelen, etc. ondersteunen dit proces.

Uitwerkingsgebied: alle zones van het bewegingsapparaat, stimuleert doorbloeding, pijnstillend, ook te gebruiken bij stramheid, spierpijn, gewrichtsklachten, reumatische klachten, ontstekingen- en zwellingen. Bevat verwarmende, pijnstillende en ontstekingsremmende oliën. (Deze combinatie wordt al jarenlang succesvol gebruikt in onze spierzalf.)

Extrence - Penninghove 28 - 2726 BV Zoetermeer
079 - 3 31 75 46 / 06 20 41 08 86 -