Leverancier/producent producten voor aromatherapie/cursussen/workshops

Extrence is een leverancier van 100% natuurlijke en biologische etherische oliën en producten voor aromatherapie. Extrence is in 1994 opgericht door aromatherapeute Dons Herfst. Zij was in die tijd docente Voetreflex- en Aromatherapie bij Arcos, instituut voor natuurgeneeskundige opleidingen. Het streven was toen en is nu nog steeds, het leveren van oliën van de beste en meest zuivere kwaliteit voor een redelijke prijs. Van iedere olie is de oorsprong bekend.

Extrence organiseert met regelmaat cursussen en workshops Aromatherapie. Ook leveren wij maatwerk-workshops. 

Voor specifieke vragen graag een email naar:

info@extrence.nl

De oliën van Extrence zijn ook bekend en geliefd bij vele therapeuten die, op welke manier dan ook met etherische oliën werken.

Na 20 jaar gebruik door voornamelijk therapeuten, is nu de tijd rijp om de oliën ook aan een groter publiek voor te stellen. De producten van Extrence worden inmiddels door enkele gespecialiseerde winkels gevoerd. Voor therapeuten verandert er niets, zij behouden de voordelen van snelle levering en online advies binnen 24 uur. Op onze nieuwe site bestaat nu ook de mogelijkheid voor de particulier om oliën aan te schaffen.

Onze nieuwe site verschaft veel informatie, ook al werkt de overheid daar niet aan mee. Onze producten mogen namelijk niets claimen: zoals eucalyptus helpt bij verkoudheid en lavendel te gebruiken bij brandwonden, als de gebruiker het in een boek kan vinden, dan mag hij daar wel de informatie uit gebruiken. Ook voldoen onze etiketten inmiddels aan alle wettelijke voorschriften, zodat de producten er soms "gevaarlijk" uitzien. De inhoud is echter onverminderd zuiver en 100% natuurlijk. Uiteraard juichen wij het wel toe, dat er toezicht wordt gehouden door de overheid, maar soms schiet het door. Wij als leverancier doen er alles aan om Aromatherapie beter bekend en bereikbaar te maken voor een groter publiek. Uiteraard staan wij nog steeds klaar om onze klanten zoveel mogelijk informatie te verschaffen over de aanschaf en het gebruik van etherische oliën.

Extrence - Penninghove 28 - 2726 BV Zoetermeer
079 - 331. 75. 46. -